Hej igen!

Oj det var längesen man var här inne och skrev ett inlägg!
Har ej haft en dator och min mobil är inte så snabb så man kan skriva inlägg på den.. Så går de när man hänger kvar vid iphone 4.
Ja vart ska man börja med att skriva om? Vad har hänt en sist? Vad har INTE hänt?
Sist jag skrev va för snart 2 år (!!!) sedan, helt sjukt! Vart tar tiden vägen? Tiden bara flyger förbi utan att vi kan säga någonting om de.
Kan göra en liten snabb lista på lite vad som hänt så ska ja lova att ja kan skriva inlägg här lite oftare nu för de är ju faktiskt väldigt kul när man väl börjar :)
 
- Jag bor numera i en egen lägenhet dit jag flyttade i januari 2014. Kände att jag behövde få mig något eget och komma ifrån lite och få ta hand om mig själv.

- Jag rider nu min häst och vi är igång och jag kan rida på honom helt själv! Han har under hela min resa varit de största stödet för mig och han har aldrig lämnat min sida. Han är de finaste jag har <3
 
- Hur jag mått under denna tid har varit upp och ner hela tiden.
 
- Började jobba i augusti 2014 med mina små grisar igen vilken var underbart! Men det är ingenting som ska gå min väg numera så jag orkade endast jobba i 6 månader innan jag blev sjukskriven igen men denna gång pga extrema smärtor i ryggen och ett vänsterben som inte fungerar som det ska längre.. All denna smärta började efter mitt benmärgsprov och jag har stora problem med detta så jag har äntligen fått en remiss till Smärtcentrum på CSK i Karlstad. Där ska de se om man kan lägga en nervblockad för att se om jag slipper ha ont mer. Ingen vet vad som är felet men jag hoppas det går att göra något åt så jag kan jobba och börja leva utan smärta igen!
 
- Nu i somras kände jag mig konstig och jag svettades extra mycket på natten och det kliade extremt över kroppen i dagar! Inga utslag eller bett bara klåda.. Blev extremt rädd då detta kan vara symptom på återfall så jag åkte såklart direkt in och tog prover. Sen var de ett dygn med nervös väntan men det visade sig att det inte var ett återfall utan att de måste rört sig om någon annan allergisk reaktion. Tack gode gud för de! Vet inte om jag hade orkat med en sån här pärs till..
 
Å de finns så mycket att skriva som  är värt att at upp men jag börjar få skrivkramp! Men en sak måste jag skriva om. 
 
Jonas!
Min fina pojkvän som jag träffade första gången på nyår mellan 13-14 genom gemensamma vänner på en nyårsfest. Jag hade peruk, var svullen i ansiktet och hade inte gått ner något av de 20 kg som jag lagt på mig under sjukdomen. 
Sen pratade vi inte med varann på någon månad, tror de va i mars vi fick kontakt igen och började skriva med varann. Nu är vi snart i Oktober 2015 och vi har inte varit ifrån varandra många dagar. Att han kunde se bortom de att jag knappt hade hår, precis blivit klar med en cancer behandling och att han gillade mig under den tiden jag verkligen mådde som sämst är guld för mig!
Han har bott hos mig i lägenheten nästan sen början och någon gång framöver ska vi flytta in i hans hus som han håller på att renovera. Jag hjälper till så gott jag kan men de mest ja gör är att måla!
Han betyder mer för mig än vad någon kan förstå och han finns alltid där för mig och jag älskar honom mer än allt <3
 
En annan stor nyhet för tillfället är att om en vecka hämtar jag hem en liten valpis, en jack russel terrier vid namnet Izzie! Var med när hon föddes och har sett henne i stort sett varje dag då hon bor på Granvik där jag har hästen! ska bli så kul att få en liten kompis <3
 
Hoppas ni har de bra till vi hörs igen!