Living the life i deserve

Denna helg har vart så underbart rolig och jag har haft så kul!
Under lördagen var jag med Mikaela och Scandic på tävling i Kristinehamn och det var lika kul som alltid att vara med :) Och de slutade på en delad 5e plats ändå! När vi kom tillbaka till stallet var partyt redan i full gång. Så det var bara att duscha och göra sig i ordning för vår pizza kväll i stallet! Jag och Isabelle fick åka till stan för att köpa pizza till alla. Vi släppte ut hästarna sen drog vi in till stan och de andra skulle på Harrys.
Och jag bestämde mig för att strunta i att jag var sjuk och strunta i mina vita blodkroppar för en kväll och följa med in på Harrys och göra de jag saknat länge, dansa loss med kompisar!
Blir ja sjuk så blir ja de finns inte mycket jag kan göra mer än att hoppas på de bästa!
Och jag hade de så underbart kul! Det var så sjukt varmt inne på dansgolvet och det var så mycket folk men det var så kul även om jag inte orkade så länge. Somnade som en stock så fort jag kom hem :)
 
När jag vaknade på Söndag hade jag ont i hela kroppen och kunde knappt gå.. Träningsvärk i varenda muskel och jätte trött! Men det va de helt klart värt!
Har sagt de många gånger men jag kan säga de igen. Det är så underbart att ha stallet, hästarna och alla underbara vänner där. Det är verkligen de som får mig att orka ta mig igenom de tuffa jobbiga dagarna. Ni är guld värda och de hoppas jag ni vet ♥
Snart är ja igång igen och då hoppas jag att ja kommer klara av Lucas och komma igång igen. Det är de jag drömmer om dag som natt och jag hoppas att de verkligen blir min verklighet inom en snar framtid.
 
Så ja, man kan väl säga att ja har levt livet på riktigt i helgen! Och jag har knappt tänkt någonting på att jag är sjuk utan jag har bara fått vara "som vanligt" och det har vart så skönt!
I morgon blir de provtagning och på Onsdag behandling, inte lika kul men de är bara att keep on going!
 

Inte haft internet

Precis så är de! Det Har ju åskat och så i veckan och då drog vi ur internet och när vi satte i de igen var de borta.. Sen har jag inte haft internet på telefonen heller på 2 veckor men helt plötsligt kom de tillbaka idag! :)
 
Lovar att skriva när ja har mer tid för nu ska jag med Mikaela och Scandic på tävling och ikväll blir de pizzakväll i stallet och sen torgfest! :)

Jobbig behandlingsperiod..

Denna behandling var inte rolig alls.. Även om jag nu är halvvägs så va de inte så lyckligt. Började redan dagen innan med att få betingat illamående vilket betyder att jag börjar må dåligt innan för att jag vet att jag ska till sjukhuset och få behandling. Det var riktigt jobbigt att inte ens kunna få ha den sista bra kvällen innan man vet att man ska må dåligt igen men det var bara att gå o lägga sig och sova. Men det var inte bättre på morgonen, ville verkligen inte åka alls och mådde dåligt. När vi kom till sjukhuset blev de värre för då fick jag se droppställningen och känna lukten och allt som kommer med detta och ja fick kväljningar hela tiden och bara lade mig i sängen och försökte sova bort de.
Ville inte äta under dagen heller men tuggade i mig lite salta kex bara.
När vi kom hem var ja inte pigg, gick o begravde mig i sängen och gick inte upp mer på hela onsdagen utan bara låg där och tittade på film. De värsta är att de betingade illamåendet blir nog värre och värre med tiden nu, så inget kul alls jag har att se fram emot.
 
Dagarna efter har också vart jobbiga, mått illa och vart trött. Illamåendet tror jag mest beror på smaken man får i munnen av cellgifterna, inte behagligt alls! Ingenting smakar som de ska och smaken i munnen försvinner inte vad jag än gör. Enda jag kan göra är att äta halstabletter hela tiden för att minska de lite.
 
På torsdag åkte köks saxen och en spegel fram och jag gick lös på de hår jag hade kvar. Klippte lite hur som helst men klippte inte bort riktigt allt, än i alla fall! Så ja, nu ser jag ut som hej kom o hjälp mig och jag går runt med keps och mössa hela tiden. Blir nästan rädd för att se mig själv i spegeln, speciellt dagarna efter behandling när jag tar kortison och är svullen och röd i ansiktet och inte har något hår. Usch va hemsk jag ser ut.
Igår började de vända lite och ja mådde lite bättre men då kommer i stället smärtan i nacken o ryggen. Kan de aldrig bara få vara helt bra? Orkar inte med detta längre.
 
Allt är extra jobbigt nu när det är sol och varmt och allt jag vill är att bara ligga ute i solen o bada och åka på semester och bara ha de skönt och känna att det är sommar. Men jag ligger inne i soffan och tittar ut på sommaren, jättekul de med verkligen!
 

Meet me halfway

Varit och tagit prover idag och i morgon blir de antagligen behandling då om alt ser bra ut. Då är de 6e gången jag är inne och det betyder att jag är halvvägs till att blir färdigbehandlad! Känns ganska bra att klara av en sådan etapp i de hela!
Sen är det bara en kur kvar (2 behandlingar) innan ja ska in på ytterligare en röntgen fast det är bara en vanlig datortomografi med kontrast så det är ju lugnt. Slipper åka till Örebro också utan de räcker att jag åker till Karlstad.
Allt känns jobbigt idag för jag vill verkligen inte åka till sjukhuset och få min behandling och må dåligt. Och sen behöva må dåligt i 4-5 dagar är ju inte jättekul kan man ju säga.. Men det är bara att fortsätta kämpa på och ta sig igenom ett par månader till sen kanske jag äntligen slipper att må såhär även om jag vet att de kommer mycket annat när man är klar men de tar vi då!
 
Det är så mycket psykiskt som spökar i huvudet på en hela tiden och de tar all kraft man har. Allt från håret, vikten och hur man ser sig förändras, olika biverkningar jag har fått från ett av cellgifterna bleomycin till att vara rädd för framtiden och va de har att komma med. Usch va jobbigt det är. Men nu ska ja gå och äta mat för sen kommer jag leva på fruktsallad dagarna efter behandling, tjoho!

Bästa veckan på länge!

Har haft de helt underbart nere i Falsterbo med bara massa hästar precis överallt!
Får skriva en liten sammanfattning senare, för hinner inte skriva mycket nu. Men veckan har gått bättre än vad jag trodde. Trodde jag skulle bli trött i benen och inte orka med mycket men jag har vart med varje dag o gått massa på mässan, vart med i stallarna och kollat på fina hästar speciellt fina Scandic och Mikaela som tävlade på onsdag :)
Falsterbo är helt klart något jag ska tillbaka till, kändes nästan som att man var utomlands :) vi har strålande sol och varmt alla dagar, ar bara lite mulet och blåsigt onsdag kväll. Fredagen var de nog närmare 30 grader varmt och inte ett moln på himlen- då åkte jag o mamma ner till hamnen och stranden. Så sjukt fint var de, helt vit sand och grön/blått helt klart vatten. Typ som att va i Turkiet igen, haha! Gick i havet så jag hade vatten upp till låren och hade lätt kunnat bada men de får jag ju inte så vi får spara de till nästa år :)
 
Ska skriva lite mer när jag hinner, men nu vet alla att jag haft de så bäst jag kunnat ha de och jag har knappt tänkt på att jag är sjuk. Underbart att ha så bra människor runt mig hela tiden, guld värda <3

Happy news!

Behandling och läkarbesök i onsdags då! Behandlingen gick som vanligt, hade en ny sköterska denna gången eftersom Marita har semester men de gick bra ändå :)
Läkarbesöket då.. Hade en stor klump i magen från de att jag var på röntgen förra veckan eller när det var och det var ju inte bättre att ligga där i en säng och vänta på att få träffa henne.. Men tillslut kom hon in på rummet och sa att hon hade POSITIVA NYHETER!! Blev helt lugn när hon sa så men vågade inte hoppas för mycken innan hon pratat klart. PET röntgen visade ingen aktivitet i mina tumörer så de betyder att cellgifterna gör va de ska och gör allt de kan för att mota bort mina cancer celler ur kroppen. Så med denna nyhet kan jag glatt säga att om allt går enligt schema och att jag inte blir sjuk eller liknande så kommer jag att ha min sista behandling den 9 oktober! Känns så underbart att veta att man kan se ett slut på denna skiten! Sen kommer ju nästa orosmoment.. Att klara sig från att inte få ett återfall och få gå igenom detta en gång till.. Men ska försöka att inte tänka så men det är lättare sagt än gjort!
Mådde riktigt bra efter behandlingen, skönt med mina nya mediciner som fungerar bättre än de gamla! Men igår kväll mådde jag inte så bra så gick o lade mig tidigt och vaknade upp lite bättre men känner mig fortfarande lite halv skum.. Bara hoppas de går över fort eftersom vi ska till Falsterbo på Tisdag och då vill ja må bra :)
 
Har även en till bra nyhet! Torsdag kväll knackade de på dörren och det var min chef som kom för att hälsa på mig. Lite otippat sådär! Men han kom för att berätta att de gärna ville att jag skulle komma tillbaka och jobba när jag blivit bra igen. Eftersom min provanställning tar slut nu i Augusti så kommer jag sen att vara anställd på riktigt när jag kommer tillbaka :) Längtar till ja kan börja jobba med mina små grisar igen, de är att bra mysigt :)
 
Dagar som dessa när de är soligt och varmt ute är de tråkigt att vara sjuk, skulle helst vilja ligga ute i solen hela dagen och bli brun. Men ja kör på soffan inne och på mer snövit färg, de funkar de med!